Klantvriendelijk, veilig & kwalitatief

Zorgvuldige voorbereiding

Klanttevredenheid staat bij Galco voorop. Iedere opdracht wordt voorafgegaan door een bezoek ter plaatse om de opdracht zorgvuldig te kunnen voorbereiden en de risico's in te schatten. Na overleg voeren komen wij jouw werf of werkplaats reinigen op het meest geschikte moment voor onze klant.

Tijdens de uitvoering zorgen wij voor een correcte begeleiding en opvolging. In geval van een crisis kunnen we veelal de dag zelf nog ingrijpen. Ook langdurige, frequente of complexe opdrachten worden zorgvuldig behandeld opdat u zich kan focussen op uw kerntaken.

De juiste mensen inschakelen

Naast klanttevredenheid en een snelle, correcte service staat ook veiligheid voorop bij Galco. Veiligheid voor onze werknemers maar ook voor u en uw medewerkers. Wij schakelen de juiste mensen in op de juiste plaats. Onze zorgvuldige en veilige werkwijze wordt gestaafd door onze veiligheidscertificaten.

Onze mensen zijn opgeleid om de opdracht op een efficiënte en veilige manier te benaderen. Zowel leidinggevenden als werknemers zijn in het bezig van een VCA-attest. Zo bent u zeker dat wij voldoen aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of zit je nog met vragen? Neem contact op met ons!

Nood aan een snelle interventie of contact. Bel ons op of laat ons u opbellen.

09 279 35 44